25 Şubat 2013 Pazartesi

<. BU SİTENİN AMACI

Buradan başlayarak bu sitede yazılanların tamamını okumanızı tavsiye ederim, okuduğunuz her bölümde Buğday çimi ile ilgili merakınızı giderecek, sizi bilgilendirecek yazılar bulunmaktadır.

Bu site, dünyadaki Buğday çimi suyu ile ilgili Tıbbi araştırmalar yapılıp İnternet 'te yayınlanmış yazılardan derlenerek hazırlanmıştır.


Tamamen bilgilendirme amaçlı hazırlanmış kâr amacı gütmeyen bir sitedir.
Amacım bilhassa kansere yakalanmış insanların çaresizliğine azda olsa umut olmak.
Buğday çimi suyunu araştırırken bir yıldan az ömrü kalmış, doktorların bile ümidini kesmiş olduğu insanlarla tanıştım, onların kanserden hiç bir iz kalmadan umutla gördükleri tedavinin yanında, her gün içtikleri Buğday çimi suyu ve bir bütün limonu mikserde parçalayarak gün içinde tüketmeleri sayesinde sevdikleri ile beraber olmaya devam etme mutluluğuyla yaşadıklarına şahit olunca ilk işim evde Buğday çimi yetiştirip tüm aile bireylerim ile her gün içmeye başlamak oldu.

İnsanın bağışıklılık sistemini geliştirip büyük, küçük tüm hastalıkları önceden engellediğini bilmek beni Buğday Çimini Yetiştirmeye itti.

İlgilenen herkes yazıp bilgi alabilir,  lütfen yazmaktan çekinmeyin.

Dermansız hastalıkların hepimizden uzak olması dileklerimle.

ÖNEMLİ NOT    :

Buğday çimi suyu Hiç bir şekilde tek başına alternatif tedavi olarak kullanılmaz. Tedavinin yanında destekleyici olarak kullanılır. Siz yine de kullanmadan önce lütfen Doktorunuza danışarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Merhaba Ali Bey,
    Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederiz.
    Çim yetiştirmek istiyoruz ama ilk önce şırasını denemek istedik. Yaptık. 1 kez içtik. Aynı buğdaya 2. kez yaptık. Artık buğdaylar bayağı bir şişmiş. Tekrar şıra yapmak için uygun gözükmüyorlar.
    2 kez şıra yaptıktan sonra buğdayları atıyor musunuz? Bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim. İyi günler. BANU

    YanıtlaSil
  2. Toz halinde satın almak istiyorum. Güvenli bir yer ya da site önerebilir misiniz?

    YanıtlaSil